blicquy callebaut için ürünler (5)

Tam pişmiş ıstakoz

Tam pişmiş ıstakoz

IQF (Bireysel Hızlı Dondurma), gıda maddelerinin bireysel olarak dondurulmasını sağlayan bir dondurma yöntemidir ve bu sayede kalitelerini ve tazeliklerini korurlar. Bu teknik genellikle meyve, sebze ve deniz ürünleri için kullanılır ve pratiklik ile uzatılmış raf ömrü sağlar.
Cébette

Cébette

Cebette, hem yaz salatalarına hem de lezzetli sıcak yemeklere uygun olan, belirgin bir tat ve kokuya sahip olmasıyla bilinir. Cebette, genellikle yeni soğan ile karıştırılır, oysa bu çok farklı bir çeşittir. Gerçekten de, bu bitki, gövdesiyle karışacak kadar uzamış, gelişmemiş bir soğana sahip olmasıyla ayırt edilir. Son olarak, bu bitki bahar, yaz ve sonbahar aylarında (Mayıs'tan Ekim'e kadar) tüketilebilir.
Haşlanmış yarım ıstakoz

Haşlanmış yarım ıstakoz

Haşlanmış yarım ıstakoz
Haşlanmış midye eti

Haşlanmış midye eti

Pişirilmiş midye eti